Grote BBQ

Grote BBQ

Al jaren zijn wij pioniers op het gebied van evenementen met barbecues. Met de befaamde slingerbarbecue, de luxe Big Green Egg en de indrukwekkend Grote BBQ hebben wij al voor veel hete vuren gestaan.

Als zoon van de slager is voor Wijnand van Delft, eigenaar van De Grote BBQ, het bereiden van vlees een pure passie. Bij de barbecue draait alles om een mooi stukje vlees of vis.

Daarom werken wij alleen samen met gerenommeerde slagers en leveranciers die niet alleen letten op de kwaliteit van leven maar ook op de kwaliteit van vlees en vis.

Barbecueën is een beleving, de ervaring is bijna net zo belangrijk als het stukje vlees of vis zelf.

Op grote evenementen, zowel openbaar als besloten, als kleine intieme barbecues geven onze braadmeesters graag uitleg over hun passie en werkwijze.

Al 20 jaar bakken en braden wij voor zowel grote als kleine groepen, op onze eigen locatie maar ook op iedere gewenste locatie. Nieuwsgierig naar de echte BBQ beleving? Boek dan een BBQ arrangement op de Grote BBQ of een van onze andere BBQ’s.

Mocht je specifieke wensen hebben dan maken wij graag een afspraak om de mogelijkheden door te spreken. We horen graag van je.

– De mannen van de slagerij –


Nieuws

Partycentrum Wijnand van Delft Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering