Partycentrum Wijnand van Delft

12 april 2020 | Paasbrunch

Gezellig met de hele familie Pasen vieren? Kom dan genieten van een heerlijk verzorgde paasbrunch bij Partycentrum Wijnand van Delft! Op 1e paasdag pakken we weer uit met een vrolijke en complete paasbrunch!

Speelplezier voor de kids
Ook de Paashaas is aanwezig! En deze heeft door heel het Partycentrum paaseitjes verstopt. Samen met de kids zal de Paashaas alle eitjes weer terug zoeken. Ook kunnen zij zich uitleven in de Blokhut met leuke spellen en de buiten speeltuin. Genoeg speelplezier te beleven!

Brunchmiddag
Bij ontvangst schenken wij een lekker kopje koffie en/of thee voor u in. Vervolgens geeft de gastheer uitleg over het buffet, waarna u een heerlijke kop seizoenssoep kunt gaan halen.

Tijdens het koud buffet met diverse vis- en vleessoorten, rauwkost, broodjes en salades krijgt u ook een warm pasteitje.

Geniet tijdens het warm buffet van een vis-, vlees- en kipgerecht. Deze worden begeleid met diverse sauzen, aardappel- en groentegarnituren.

Tenslotte maakt een luxe dessertbuffet met diverse soorten bavarois en mousse, diverse soorten ijs en warme kersen het af.

Prijzen
Volwassenen € 33,50
Kinderen tussen 4 & 12 jaar € 16,75
Kinderen van 3 en jonger zijn gratis
Prijzen zijn inclusief koffie of thee bij ontvangst en exclusief overige bestelde drankjes.

Reserveren?
De brunch is van 13.00 uur tot 17.00 uur en alleen op reservering. Reserveren kan online door het invullen van onderstaand formulier of door een mailtje te sturen naar info@wijnandvandelft.nl of telefonisch via 0416-373434.
U ontvangt binnen 48 uur van ons een bevestiging.

 

Uw naam*

Uw telefoonnummer*

Uw email*

Aantal personen*

Aantal personen*

Uw bericht*


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering