Partycentrum Wijnand van Delft

Shared Dining @Home – Kerst & Oudejaarsavond

Samen genieten van de decemberdagen!

Partycentrum Wijnand van Delft en Het Lokaal brengen kleur, smaak en de winterse sfeer samen tijdens de mooie decemberdagen. Geniet van onze heerlijke ontbijtjes, een uitgebreide High Tea, compleet verzorgde gourmetpakketten, onze Shared Dining @Home, borrelplanken en nog veel meer!

Shared Dining @Home
Speciaal voor Kerstavond, 1e & 2e Kerstdag én Oudejaarsavond hebben wij een heerlijk Shared-Dining menu voor thuis samengesteld. Want de feestdagen viert u natuurlijk samen.

Geniet tijdens de mooie feestdagen van onze luxe mini gerechtjes. Een heerlijke variatie van warme en koude gerechtjes om samen te delen. U hoeft zelf geen uren in de keuken te staan en de meeste gerechtjes kunnen zo al op tafel. Sommige gerechten hoeft u alleen nog maar even op te warmen of zo in de oven te schuiven. Onze chefkok helpt u hier graag bij met een eenvoudige bereidingswijze. Zo kan iedereen een heerlijk kerstdiner serveren!

Onze Shared Dining @Home is alleen voor Kerstavond, 1e & 2e Kerstdag en Oudejaarsavond te bestellen. U kunt t/m maandag 21 december uw bestelling voor de Kerstdagen bestellen via onze webshop.

Bezorgen
En u hoeft er met deze koude dagen de deur niet eens voor uit. Wij komen uw heerlijke bestelling gewoon bezorgen op het gewenste tijdstip op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen. We bezorgen gratis (bij een bestelling vanaf € 30,00) binnen de Gemeente Heusden en Gemeente Waalwijk.

Webshop
Geniet van de mooie decemberdagen (in het weekend) en tijdens de feestdagen van onze heerlijke producten! Benieuwd of uw favoriete producten erbij staan? Neem dan eens een kijkje op onze webshop via www.lokaaldrunen.nl/winkel

 

 


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Wijnand’s catering