Partycentrum Wijnand van Delft

25 & 26 december 2020 | Kerstbrunch

Ook wij kijken al voorzichtig uit naar de mooie kerstdagen. En hopelijk kunnen we deze weer samen met jullie vieren.

kerstbrunch

Afhankelijk van de versoepelingen en de nieuwe maatregelen nemen wij toch al graag jullie reserveringen aan voor een heerlijke kerstbrunch of kerstdiner op 1e en 2e kerstdag bij Partycentrum Wijnand van Delft.

Kerstbrunch
Komen jullie ook gezellig met de familie en vrienden brunchen bij Partycentrum Wijnand van Delft in Drunen? Geniet van een heerlijk koud- en warm buffet en een luxe dessertbuffet!

Uw brunchmiddag ziet er als volgt uit:
Ontvangst met koffie en/of thee

Vervolgens geeft de gastheer uitleg over het buffet. Daarna begint u aan de seizoenssoep.

Tijdens het koud buffet met diverse vis- en vleessoorten, rauwkost, broodjes en salades krijgt u ook een warm pasteitje. Een vis-, vlees- en kipgerecht met diverse sauzen, aardappel- en groenten garnituren wachten u tijdens het warm buffet.

Tenslotte maakt een luxe dessertbuffet met diverse soorten bavarois en mousse, diverse soorten ijs en warme kersen het af.

Speciaal voor de kinderen
Ook aan de kleintjes is gedacht! Zij kunnen lekker spelen in de Blokhut en bij mooi weer in de speeltuin. Er is genoeg speelplezier te beleven!

Reserveren?
Op 1e en 2e kerstdag kunt u voor de volgende starttijden reserveren:
11.00 uur, 11.30 uur of 12.00 uur.

De prijs bedraagt € 39,50 per volwassene. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 19,75 en kinderen onder de 4 jaar eten gratis mee.

Reserveren kan via info@wijnandvandelft.nl of bel naar 0416-373434

Uw reservering is dan onder voorbehoud en afhankelijk van de maatregelen. Wij kunnen dan ook pas uiterlijk 15 december een definitieve bevestiging sturen. Ook kijken wij vast naar eventuele alternatieven om ook thuis te genieten van onze heerlijke kerstgerechten.

 


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering