Partycentrum Wijnand van Delft

GEANNULEERD: Maffe Mosselfestijn 2020

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 12 oktober zijn wij helaas genoodzaakt om het Mosselfestijn te annuleren. Mocht je een kaartje gekocht hebben, dan kunt u deze weer bij ons inleveren.
Onze gezondheid is natuurlijk het aller belangrijkste, dus let een beetje op elkaar. Want alleen samen kunnen wij Corona onder controle houden.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Wijnands & Harolds Maffe Mosselfestijn

Op zondag 18 oktober organiseren Wijnand & Harold het Maffe Mosselfestijn 2020 met live cooking. Op deze avond kun je onbeperkt genieten van super verse mosselen, friet, brood en sausjes voor maar € 24,50 per persoon.

 Maffe Mosselfestijn Live Cooking!
Na vele succesvolle jaren gaan Partycentrum Wijnand van Delft en Visspeciaalzaak Harold Paridaens ook dit jaar weer een mooie samenwerking aan. Wij serveren de heerlijkste mosselen met live cooking van Harold Paridaens! We werken dit jaar met 2 tijdsblokken, namelijk van 16:00 – 18:30u en van 19:00 – 21:30u. Het beloofd weer een heerlijk en sfeervol diner te worden!

Uw gezelschap lust geen mosselen, wat nu…..
Ben jij een echte mosselliefhebber, maar lust jouw gezelschap écht geen mosselen? Geen probleem! Geef dit dan even aan bij het kopen van je tickets en kies dan voor spareribs of heerlijke kipsaté.

Ticketverkoop
We hebben maar een beperkt aantal zitplaatsen, dus zorg dat je op tijd je tickets weet te bemachtigen. Koop je tickets bij Partycentrum Wijnand van Delft of Visspeciaalzaak Harold Paridaens.

Kies voor uw gewenste tijdsblok:

Tijdsblok 1: 16:00 – 18:30u
Tijdsblok 2: 19:00 – 21:30u

LET OP: We hebben tafels van 2 of 4 personen.

Algemene informatie

Zondag:               16:00 tot 18:30u OF 19:00 – 21:30u
Entree:                € 24,50 (exclusief drinken)
Adres:                  Anton Pieckplein 73, 5152 LZ Drunen


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering