Partycentrum Wijnand van Delft

Paasbrunch | 31 maart 2024

Paasbrunch | 31 maart 2024

Gezellig met de hele familie Pasen vieren? Kom dan genieten van een heerlijk verzorgde paasbrunch bij Partycentrum Wijnand van Delft! Op 1e paasdag pakken we weer uit met een vrolijke en complete paasbrunch!

Speelplezier voor de kids

Ook de Paashaas is aanwezig! En deze heeft door heel het Partycentrum paaseitjes verstopt. Samen met de kids zal de Paashaas alle eitjes weer terug zoeken. Ook kunnen zij zich uitleven in de Blokhut met leuke spellen en de buiten speeltuin. Genoeg speelplezier te beleven!

Brunchmiddag
Bij ontvangst schenken wij een lekker kopje koffie en/of thee voor u in. Vervolgens geeft de gastheer uitleg over het buffet, waarna u een heerlijke kop seizoenssoep kunt gaan halen.

Tijdens het koud buffet met diverse vis- en vleessoorten, rauwkost, broodjes en salades krijgt u ook een warm pasteitje.

Geniet tijdens het warm buffet van een vis-, vlees- en kipgerecht. Deze worden begeleid met diverse sauzen, aardappel- en groentengarnituren.

Tenslotte sluiten we af met een luxe dessertbuffet.

Reserveren?
De brunch is van 12.30 uur en alleen op reservering. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@wijnandvandelft.nl of telefonisch via 0416-373434.

Prijzen
Volwassenen € 41,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 22,-
Kinderen van 3 en jonger zijn gratis


Prijzen zijn inclusief koffie of thee bij ontvangst en exclusief overige bestelde drankjes

 


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Wijnand’s catering