Herberg De Drie Linden


Vacature: Leerlingkok

Leerlingkok niveau 2/3

Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven leerlingkok voor onze mooie locatie aan de rand van de Loonse- en Drunense Duinen! Ben jij een échte teamplayer, leergierig en opzoek naar een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat onze gasten dagelijks kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner en borrel en maken wij bijzondere mijlpalen onvergetelijk.

Als Leerlingkok bestaan jouw belangrijkste taken uit:

Functie eisen:

Voor de bovenstaande functie zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende omschrijving:

Wat bieden wij?

Wie zijn wij:

Herberg De Drie Linden

Gelegen aan de bosrand van natuurpark De Loonse- en Drunense Duinen, met speeltuin en groot terras gelegen op het westen is dit de ideale uitvalsbasis voor een activiteit in de natuur met aansluitend een kopje koffie en gebak, een borrel of zelfs lunch of diner. Niet voor niets zegt men: Buitenlucht maakt hongerig!

Tevens is deze locatie geschikt voor trouwceremonies, kleinschalige feestjes en vergaderingen in het groen. Voor meer informatie hierover klikt u op de button particulier of zakelijk.

Solliciteren?

Ben jij die enthousiaste leerling waar wij naar op zoek zijn, dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet. Stuur je gemotiveerde brief met cv naar info@herbergdedrielinden.nl t.a.v. Danny Molenschot.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Wijnand’s catering