Partycentrum Wijnand van Delft

Vacature – sales & evenementen

Vacature medewerker sales & evenementen

De functie
Als medewerker sales en evenementen ben jij ons gezicht naar buiten. Actief ga je opzoek naar nieuwe opdrachten en houd je contact met bestaande relaties. Je bent verantwoordelijk voor het gehele salestraject van eerste afspraak, offerte, partij en de financiële afwikkeling. Daarnaast zie jij kansen en ben je op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden om de dienstverlening nog beter te maken en ben je niet bang je mening hierover te uiten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de totale organisatie van diverse grootschalige en kleine openbare evenementen op onze diverse locaties.

Bedrijfsinformatie
In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al twintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen.
Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij complete bruiloften, maar ook verjaardagen jubilea en zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk.
Met twintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.
Inmiddels is het Partycentrum uitgegroeid tot het hoofdkantoor van waaruit onze drie andere locaties worden aangestuurd, te weten: Herberg De Drie Linden, De Pannenkoekenboerderij en Het Lokaal. Daarnaast verzorgen we diverse kleine en grote cateringen op externe locaties.

Wij zoeken
Een commerciële, representatieve en gezellige collega.
Minimaal MBO 4 niveau/ HBO met 3 jaar werkervaring
Rijbewijs B
Goede communicatieve vaardigheden en representatief
Op- en top gastheer/ vrouw
Woonachtig in de omgeving Drunen – Gemeente Heusden
Kwaliteits- en oplossingsgericht, overtuigingskracht en prestatiegericht,
Initiatiefnemer en netwerkgericht

Wij bieden
Brabants gezellig en hecht team
Ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
Markt conform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
24 uur contract (bij voorkeur di, woe, do)

Solliciteren
Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dan ontvangen wij graag je c.v. + foto en een korte motivatie via de mail: info@wijnandvandelft.nl
Wij vragen alleen kandidaten te reageren die voldoen aan het profiel.
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering De Pannenkoekenboerderij