Partycentrum Wijnand van Delft

Vacature – reserveringen & marketing

Vacature – reserveringen & marketing

De functie
Als medewerker reserveringen/ marketing werk je in directe samenwerking met de medewerker sales en evenementen. Jij ziet uitdaging in het netjes en aantrekkelijk opstellen van offertes, alle boekingen omtrent reserveringen bijhouden en diverse andere kantoorwerkzaamheden die te maken hebben met de particuliere en zakelijke partijen. Daarnaast handel je de crediteuren/ debiteuren administratie af en houd je de betalingen in de gaten. Tevens verzorg je de marketing van maar liefst vier locaties. Ben jij een spil in de organisatie en vindt je het een uitdaging alles soepel te laten verlopen? Dan zoeken wij jou!

Bedrijfsinformatie
In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al twintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen.
Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij complete bruiloften, maar ook verjaardagen jubilea en zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk.
Met twintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.
Inmiddels is het Partycentrum uitgegroeid tot het hoofdkantoor van waaruit onze drie andere locaties worden aangestuurd, te weten: Herberg De Drie Linden, De Pannenkoekenboerderij en Het Lokaal. Daarnaast verzorgen we diverse kleine en grote cateringen op externe locaties.

Wij zoeken
Een commerciële, representatieve en gezellige collega.
Minimaal MBO 3 niveau
Kennis van planningssysteem en boekingen/ facturatie methoden
Op- en top gastheer/ vrouw
Woonachtig in de omgeving Drunen – Gemeente Heusden
Flexibiliteit, gastgerichtheid en oog voor detail.
Analytisch en betrouwbaar

Wij bieden
Brabants gezellig en hecht team
Ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
Markt conform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
30 uur contract (bij voorkeur ma, di, woe, vrij of zat)

Solliciteren
Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dan ontvangen wij graag je c.v. + foto en een korte motivatie via de mail: info@wijnandvandelft.nl
Wij vragen alleen kandidaten te reageren die voldoen aan het profiel.
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering De Pannenkoekenboerderij