Partycentrum Wijnand van Delft

Vacature: Zelfstandig Werkend Kok | 32 – 40 uur

Zelfstandig Werkend Kok | 32 – 40 uur

Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok! Wil jij mooie gerechten bereiden en bijzondere mijlpalen onvergetelijk maken? Ben jij een échte teamplayer, maar kun je ook zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat bijzondere mijlpalen onvergetelijk worden. Met vijfentwintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment. En wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die zijn of haar passie én creativiteit hierin komt versterken.

Als Zelfstandig Werkend Kok bestaan jouw belangrijkste taken uit:


Functie eisen:
Voor de bovenstaande functie zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende omschrijving:

Wat bieden wij?

Solliciteren?
Ben jij die enthousiaste kandidaat waar wij naar op zoek zijn, dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet. Stuur je gemotiveerde brief met cv naar info@wijnandvandelft.nl t.a.v. Wijnand van Delft.

Over ons
In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al meer dan vijfentwintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen.

Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij graag uw onvergetelijke dag, maar ook verjaardagen jubilea en zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk.

Met vijfentwintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.

 


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Wijnand’s catering