Partycentrum Wijnand van Delft

Webshop – Thuis genieten van de decemberdagen

Partycentrum Wijnand van Delft en Het Lokaal gaan weer bezorgen!

Drunen  – Tijdens de gezellige decemberdagen kun je weer genieten van onze heerlijke ontbijtjes, een uitgebreide brunch, een gezellige High Tea, rijkelijk gevulde borrelplanken, gekoelde drankpakketten en een compleet verzorgde gourmet. En maak je gourmetavond helemaal af met een verrukkelijke chocoladefondue!

Thuis genieten met de decemberdagen
Tijdens de eerste sluiting van de horeca was de webshop en daarbij de samenwerking met Het Lokaal een groot succes! Vandaar dat we de webshop weer een nieuw leven in blazen tijdens de gezellige decemberdagen. Want ook de feestdagen vier je met Wijnand van Delft!

De feestdagen
Organiseer bijvoorbeeld een gezellige (online) pepernotenborrel of maak pakjesavond helemaal compleet met onze heerlijke producten! Of verras een vriend of familielid met een heerlijk ontbijtje of een mooie cadeaupakket. En je hoeft er niet eens de deur voor uit. Op vrijdag, zaterdag en zondag bezorgen wij in de Gemeente Heusden en Waalwijk op een tijdstip naar jouw keuze. En ook de weekenden na Sinterklaas en tijdens de mooie kerstdagen kun je genieten van onze heerlijke producten.

Bezorgpieten
Maak van jouw bezorgmoment een compleet feestje met onze bezorgpieten! Op 4, 5 of 6 december kun je ervoor kiezen om je bestelling (en al je cadeautjes van je verlanglijstje) door onze speciale bezorgpieten te laten bezorgen. Zo wordt pakjesavond voor de kids een beleving om nooit meer te vergeten!

Neem snel een kijkje op onze webshop! https://lokaaldrunen.nl/winkel/


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Wijnand’s catering