Partycentrum Wijnand van Delft

Zittend Piecken | Vochtig, Terrasje Smerrig & XXL Silent Disco

🌼 Zittend Piecken: Zittend keilen en genieten van de lekkerste muziek in het grootste indoor terras van Heusden 🌼

Samen met Doorweekt organiseren we het gezelligste, leukste en fijnste indoor terras van Heusden. Vier avonden lang, verschillende ambiances die zullen zorgen voor een onvergetelijke zomer. Wij hebben er zin in!

LET OP: Verschillend zullen we per avond gebruik maken van 1 of 2 shifts. Elke shift is er plaats voor maximaal 150 personen, verdeeld over tafels van 2 en tafels van 4 personen. Twijfel daarom niet en zorg dat jij erbij bent, want dit kun je niet missen! Koop hier je tickets!

💌 PROGRAMMA:

💦 Vrijdag 31 jul & zaterdag 1 augustus | Doorweekt presenteert: Vochtig

Na 2 uitverkochte edities van Drunen is onderhand wel bekend waar Vochtig voor staat. Viben op de beste urban platen waar je van je stoel af gaat glijden, gepaard met de heerlijkste guilty pleasure nummers die je zullen denken aan die mooie tijden van vruuger. Beetje nat worden mag natuurlijk, als je maar zorgt dat je op die stoel blijft zitten ofcourse. Samen met de fijnste dj’s zullen deze 2 avonden genieten worden. Dat is zeker.

Vrijdag 31 juli & zaterdag 1 augustus van 20:00 uur tot 00:30 uur. Er dus zijn beide dagen maar plek voor 150 lieverds, dus ben snel!

💕 Vrijdag 7 augustus | SMÈRRIG presenteert: Terrasje SMÈRRIG

Lees ik dit nou goed? Jazeker! De mannen van SMÈRRIG zullen vrijdag 7 augustus het partycentrum gaan ombouwen tot de meest vuile zaal die jij ooit in je leven zult zien. Kortom, een heerlijke terraservaring deze zomer door yours truly. Wat denk je als je denkt aan SMÈRRIG? Inderdaad, een vies, vuil fiske mee d’n heetste 80s, 90s en 00s platen. En dat in hartje Drunen!

LET OP: SMÈRRIG werkt met een eigen kaartverkoop. Deze avonden werken we met 2 shifts. D’n eerste shift is van 19:30 uur tot 21:30 uur, en d’n tweede shift is van 22:00 – 00:30. Hier ook weer, per shift plek voor 150 lieverds! De kaartverkoop link en de link naar het evenement:

🎧 Zaterdag 8 augustus | Tom V presenteert: XXL Silent Disco

Moeten we hier nog meer over vertellen? Denk ’t niet nee! We bouwen het partycentrum om tot grootste en gezelligste Silent Disco terras. 2 kanalen, 2 verschillende stijlen maar 150 fijne keeltjes die kei hard zullen meezingen op hun favoriete plaatjes. Is dat eens goud? Dat dachten wij potverdorie ook!

LET OP: Deze avonden werken we met 2 shifts. Weer met 150 personen per shift. De eerste shift begint om 19:00 uur tot 21:30 uur. De tweede shift is van 22:00 uur tot 00:30 uur. Per shift weer plek voor 150 mensen. Kom meezingen met ons!

✉️ RIVM
We zijn super blij om iets voor jullie te kunnen organiseren, maar dit kan alleen als we ons allemaal aan de RIVM-richtlijnen houden. Laten we samen rekening houden met elkaar en genieten van deze heerlijke dagen!

📍Adres:
Partycentrum Wijnand van Delft
Anton Pieckplein 73 te Drunen

Tickets:
Koop hier je tickets!

👶 Leeftijd
Bij alle dagen van Zittend Piecken geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering