Private: Grote BBQ	
	
	
	
	
	The Big Green Egg komt oorspronkelijk uit Azië en is gebaseerd op een ‘Kamado’ een zogenoemde kleioven. Nadat de Amerikanen overtuigd waren van de sappige en smaakvolle gerechten uit de Kamado zijn zij deze kookkkunst gaan ontwikkelen tot een geperfectioneerde variant met behulp van moderne technieken en materialen zoals door NASA ontwikkelt keramiek.
Door uitzonderlijk isolerende en lucht toevoer regulerende eigenschappen kan The Big Green Egg zowel hoge temperaturen als grote temperatuurschommelingen aan en blijft het vlees of de vis extra mals en sappig. Daarnaast maken wij gebruik van verschillende soorten kolen wat een rokerige smaak aan de gerechten geeft.
Buiten koken heeft door de Big Green Egg een andere dimensie gekregen, het gehele jaar kan er worden gebakken, gebraden, gekookt, gegrild, gerookt, en tevens is Big Green Egg te gebruiken voor Slowcooking.
De Big Green Egg is makkelijk te plaatsen op uw locatie en kan met meerdere tegelijk ingezet worden op uw evenement.
De big Green Egg is te boeken als aanvulling op de Slingerbarbecue en de Grote BBQ
Nieuws
	
	
		
 Partycentrum Wijnand van Delft
 Herberg De Drie Linden
 Wijnand’s catering