Partycentrum Wijnand van Delft

Partycentrum Wijnand van Delft

Ook wij moeten onze deuren voorlopig sluiten. Jullie en onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Wij raden iedereen dan ook aan om het advies van het RIVM op te volgen. Alleen zo kunnen we het coronavirus snel de baas worden!

Wij nemen in de loop van de week contact op met iedereen die een reservering heeft geplaatst t/m 28 april. Wij volgen de maatregelen op die vanuit het RIVM worden opgelegd. Gasten met een reservering na 28 april hopen we binnenkort meer informatie te kunnen verstrekken.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij vragen telefonisch contact met ons op te nemen of via de mail. Wij zijn ma t/m zat tussen 10.00 – 13.00 uur telefonisch bereikbaar. En ons streven is om binnen 48 uur te reageren op uw mail via info@wijnandvandelft.nl 

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


 

In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al twintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen.

Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij graag uw onvergetelijke dag, maar ook verjaardagen jubilea en zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk.

Met twintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.

Wijnand en Caroline van Delft
– Sfeermakers sinds 1994 –


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering