Partycentrum Wijnand van Delft

Partycentrum Wijnand van Delft

Naar aanleiding van de persconferentie van 6 mei 2020 zijn wij zeer enthousiast geworden. Wij mogen onze passie voor het verzorgen van bijzondere mijlpalen weer oppakken! Wij begrijpen dat er veel vragen opspelen omtrent uw reservering. Wij maken dan ook graag een persoonlijke afspraak met u om de invulling van uw feest te bespreken.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij vragen telefonisch contact met ons op te nemen of via de mail. Wij zijn ma t/m vrij tussen 09.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. En ons streven is om binnen 48 uur te reageren op uw mail via info@wijnandvandelft.nl 

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!

Webshop
In verband met het Coronavirus hebben wij voor onze 3 locaties (Partycentrum Wijnand van DelftHet Lokaal Drunen en Herberg De Drie Linden) een gezamenlijke webshop opgezet. Wij bezorgen donderdag t/m zondag en op feestdagen heerlijke en verse ontbijt- en luncharrangementen, compleet verzorgd barbecuepakketten, aspergepakketten, rijk gevulde borrelplanken én de lekkerste bier- en wijnpakketten! Wacht niet langer en bestel jouw favoriete producten snel en makkelijk via onze webshop!

 

In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al twintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen.

Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij graag uw onvergetelijke dag, maar ook verjaardagen jubilea en zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk.

Met twintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.

Wijnand en Caroline van Delft
– Sfeermakers sinds 1994 –


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Herberg De Drie Linden Grote BBQ Wijnand’s catering