Partycentrum Wijnand van Delft

Vacature: Zelfstandig Werkend Kok | 32 – 38 uur

Zelfstandig Werkend Kok | 32 – 38 uur

Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een gepassioneerde én creatieve kok! Wil jij mooie gerechten bereiden en ga je geen uitdaging uit de weg? Ben jij een échte teamplayer, maar kun je ook zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Met ons enthousiast team maken wij bijzondere mijlpalen onvergetelijk. Van familiebijeenkomsten met een uitgebreide barbecue, verjaardagsfeestjes met diverse hapjes, een Gouden Bruiloft met een koud- en warm buffet tot aan een compleet verzorgd Personeelsfeest! Als officiële trouwlocatie verzorgen wij de mooiste dag uit het leven van vele bruidsparen. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring kunnen wij ieder idee vertalen naar een mooi concept voor een onvergetelijk moment.

Bij Partycentrum Wijnand van Delft is geen dag hetzelfde! Alle feesten en partijen zijn op maat gemaakt en daardoor is je werk goed te plannen en overzichtelijk.

Als Zelfstandig Werkend Kok bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit:

Verder stort jij je als Zelfstandig Werkend Kok op:

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor de bovenstaande functie zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende omschrijving:

Wat bieden wij?

Solliciteren?                                                                                                                                            
Ben jij die enthousiaste kandidaat waar wij naar op zoek zijn, dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet. Stuur je gemotiveerde brief met cv naar info@wijnandvandelft.nl t.a.v. Wijnand van Delft.

Over ons

In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al meer dan vijfentwintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen.

Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij graag uw onvergetelijke dag, maar ook verjaardagen jubilea en zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk.

Met vijfentwintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.

 


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Herberg De Drie Linden Wijnand’s catering