Partycentrum Wijnand van Delft

Vacature: Medewerker Sales, Evenementen, Marketing & Communicatie

Vacature: Medewerker sales, evenementen, marketing & communicatie

Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar een gedreven en gemotiveerde Sales, Evenementen, Marketing & Communicatie medewerker. De functie zegt het al, jouw werkzaamheden zijn heel divers en geen dag is hetzelfde!

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Met ons enthousiast team maken wij bijzondere mijlpalen onvergetelijk. Van familiebijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, Gouden Bruiloften tot aan een compleet verzorgd Personeelsfeest! Als officiële trouwlocatie verzorgen wij de mooiste dag uit het leven van vele bruidsparen. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring kunnen wij ieder idee vertalen naar een mooi concept voor een onvergetelijk moment. Daarnaast organiseren we ook vele openbare evenementen. Denk bijvoorbeeld aan Carnaval, Oktoberfest, BIG Kingsnight, BIG New Year, Pubquizen en nog veel meer!

Als medewerker Sales, Evenementen, Marketing & Communicatie bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit;

Sales en evenementen:

Jij bent mede het gezicht van het bedrijf. Actief ga je opzoek naar nieuwe opdrachten en houd je contact met bestaande relaties. Je bent verantwoordelijk voor het gehele salestraject van zakelijke events. Vanaf de eerste afspraak, offerte, partij tot aan de financiële afwikkeling. Daarnaast zie jij kansen en ben je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen om de dienstverlening nog beter te maken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de totale organisatie van diverse grootschalige en kleine openbare evenementen op onze diverse locaties.

Marketing & communicatie:

Je draagt zorg voor het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van het bedrijf en haar diensten, faciliteiten en arrangementen bij gedefinieerde doelgroepen. Hiertoe draag je zorg voor in- en externe communicatie, in samenwerking met reclamebureaus, en beheert en bewaakt de huisstijl. Jij creëert en beheert alle online en offline communicatiemiddelen en uitingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor de bovenstaande functie zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende omschrijving:

Wat bieden wij?

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste kandidaat waar wij naar op zoek zijn, dan zien we graag je motivatie en cv tegemoet. Stuur je gemotiveerde brief met cv naar wijnand@wijnandvandelft.nl t.a.v. Wijnand van Delft.

Wij vragen alleen kandidaten te reageren die voldoen aan het profiel.

 

Een overzicht van jouw werkzaamheden:

 

Over ons

In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al meer dan vijfentwintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen.

Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij complete bruiloften, maar ook verjaardagen, jubilea en zakelijke bijeenkomsten zijn mogelijk.

Met vijfentwintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.

Inmiddels is het Partycentrum uitgegroeid tot het hoofdkantoor van waaruit onze twee andere locaties worden aangestuurd, te weten: Herberg De Drie Linden en Het Lokaal in Drunen. Daarnaast verzorgen we diverse kleine en grote cateringen op externe locaties.


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Herberg De Drie Linden Wijnand’s catering